Osman Sağdıç profil resmi
Osman Sağdıç Prof. Dr. Yildiz Technical University
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 5
15 Yayın
1 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fonksiyonel gıdalar

Kurum

Yildiz Technical University

Popüler Yayınları

0

1

3128

Yayınlar

0

506

0

177

0

3753

0

992

0

631

Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Osman Sağdıç , Salih Karasu , Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1816

0

1816

0

5359

1

3128

Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ayşe Karadağ , Hülya Atasoy, Kübra Özkan, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.544132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1359

0

1359

Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar: Yüksel Bayram , Yasemin Torlak, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.589736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2809

0

2809

0

2078

0

5469

Yayınlar

Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Osman Sağdıç , Salih Karasu , Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1816

3

0

1816

Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5359

12

0

5359

Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar: Yüksel Bayram , Yasemin Torlak, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.589736
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2809

7

0

2809

2

0

2078

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.